Om EHeVF

OM EHeVF

Get Adobe Reader

Föreningen startade 1993 av några skyttar som ville satsa på den relativt nystartade skyttegrenen, Magnumfältskjutning. Idag har föreningen runt 40 medlemmar. Tyngdpunkten i föreningens skytte är fortfarande magnumfältskjutning, men även nationell fält, precision, magnumprecison och militär snabbmatch förekommer. Föreningen är ansluten till Svenska pistolskytteförbundet och är medlemmar i Södermanlands pistolskyttekrets samt Eskilstunaortens samskytteorganisation.

Föreningen försöker, så gott det går, att anordna en klubbtävling i månaden på Hugelsta skyttecentrum (se EHevFs tävlingsprogram). Varje onsdag är det onsdagsskjutning på övre pistolbanan på Hugelsta skyttecentrum. Då tävlar man om att bli "onsdagsmästare" och får sin bild publicerad på hemsidan under en vecka. Tävlingsgren väljs på plats av deltagarna. De fyra valbara grenarna är:
- Precision
- Militär snabbmatch
- Snabbskjutning
- Fältskjutning
Efter avslutad skjutning brukar deltagarna fika tillsammans. Den som vinner tre onsdagar i rad eller glömmer medaljen, bjuder på fikabröd onsdagen efter.

Är du intresserad av skytte med handeldvapen? Fyll i denna blankett och skicka den till kontakta@ehevf.se. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av skytte. Vi lär dig allt du behöver kunna.

Har du frågor? Maila kontakta@ehevf.se.